Comercializam prin magazinul sau on-line numai produse alimentare in stare perfecta si avand termenul de garantie valabil. Calitatea produselor este garantata de către producatorii acestora. Ne obligam sa livram numai produse alimentare in perfecta stare de ambalare si pastrare. Nu suntem raspunzatori de eventualele nemultumiri legate de calitatile organoleptice specifice ale unui produs alimentar aflat in termen de garantie, responsabilitatea revenind producătorului. Nu ne asuma responsabilitatea pentru daunele aparute în urma transportului. Produsele sunt conforme cu legislatia în vigoare din Romania.

Ai dreptul să returnezi produsele comandate.

 

Vei face acest lucru notificand S.C. NATURALIO – PRODUSE SANATOASE S.R.L., în termen de maxim 30 zile calendaristice de la primirea produselor. Produsele cumpărate, trebuie sa fie in ambalajul original, intacte, si sub angajamentul scris ca nu ai intervenit in nici un fel asupra lor. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala ta, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Vom va inlocui produsele returnate cu alte produse de aceeaşi valoare, alese de către tine, în cel mult 14 de zile calendaristice sau vom achita contravaloarea lor in contul indicat de tine. Daca plata a fost efectuata cu card bancar online, restituirea se va efectua in contul respectiv. Produsele inlocuite nu includ cheltuielile de transport, care vor fi suportate de către tine.

Pentru sugestii si sesizari va rugam sa ne contactati de luni pana joi in intervalul orar 10:00 - 16:00 la numarul de telefon 0740 777 046 (linie telefonica cu tarif normal) sau e-mail: contact@nauralio.ro.

Produs adăugat la favorite

www.naturalio.ro folosește cookies. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor.

Detaliiaici.